0524-208005   |    jhm.timmer@curatio.nl Showtuin: Reindersdijk 24 | 7751 SJ Dalen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Hardenberg

Kunstgras legservice Hardenberg van Curatio legt kunstgras op professionele wijze bij u aan. Van tevoren maken wij een afspraak met u en nemen de details van de huidige locatie met u door.

Huidige locatie 

Wat is de huidige staat van de betreffende locatie? Moet er veel afval en puin worden afgevoerd? Hoe zit het met de ondergrond, wat is de status daarvan? Aan de hand van alle informatie kunnen wij de hoeveelheid werk inschatten die nodig is.

Vervolgens 

Als alle details bekend zijn en de afspraak voor het leggen is ingeplant komt ons team op de locatie het puin wegwerken, de ondergrond voorbereiden en het gras leggen. En natuurlijk wordt alles keurig, netjes afgewerkt en opgeleverd. Het kunstgras vergt een minimum aan onderhoud, wij zullen u hierover instrueren. 

Meer info 

Wilt u meer weten? Lees de kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande legvideo. In beide instructies zijn alle eerder genoemde uitgewerkt. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.
  

De kunstgras legservice is werkzaam in Hardenberg en de regio!

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2022 Easylawn Kunstgras