0524-208005   |    jhm.timmer@curatio.nl Showtuin: Reindersdijk 24 | 7751 SJ Dalen
Gratis staal aanvragen
Kunstgras Coevorden
  • Kunstgras Coevorden
  • Kunstgras Coevorden
  • Kunstgras Coevorden

Kunstgras in Coevorden

Curatio uit Dalen heeft in Coevorden een prachtige tuin aangelegd waar Finesse de Luxe van EasyLawn deel van uit maakt. Wat maakt dit gazon tot wat het is zoals op de foto's te zien? Allereerst de ondergrond, dit een bed van brekerszand met daarop een shockpad van 18 mm. Het shockpad voorkomt dat er kuilen in het gazon komen als u er onverhoopt een keer met uw knieën op valt.

Daarnaast maakt de shockpad dat het gazon lekker zacht aanvoelt als u er met uw blote voeten op loopt. Het gazon is deels opgesloten met klinkers, deels met betonband. 

U ziet dat het ook mogelijk is om een boom te laten groeien in uw kunstgras gazon, of staptegels neer te leggen. De staptegels hebben 2 functies: Allereerst het ontzien van de mat bij veelvuldig lopen ven hetzelfde traject, daarnaast ziet het er uiteraard prachtig en speels uit.

Easylawn Finesse de Luxe - Kunstgras Coevorden

Kunstgras is er in vele soorten en maten. Het kunstgras dat bij dit project is gebruikt heet Finesse de Luxe. Door de lengte van 37 mm is Finesse de Luxe echt siergazon. Dit product is in Engeland gemaakt door Tigerturf, met vezels van het Nederlandse Ten Cate, net als de kortere versies van dit product: Finesse en Finesse Lite. Vezels en backing zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor deze mat meer dan 10 jaar mee kan. Daarnaast voelt Finesse de Luxe heerlijk zacht aan, erg comfortabel om met blote voeten over te lopen of te spelen met de kinderen.

Kunstgras in uw tuin?

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met hoveniersbedrijf Curatio of kom dan kijken in de showtuin in Dalen, kijk op onze website voor meer info.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras