0524-208005   |    jhm.timmer@curatio.nl Showtuin: Reindersdijk 24 | 7751 SJ Dalen
Gratis staal aanvragen
Kunstgras Hardenberg
  • Kunstgras Hardenberg
  • Kunstgras Hardenberg
  • Kunstgras Hardenberg

Kunstgras in Hardenberg

Hoveniersbedrijf Curatio uit Dalen heeft in Hardenberg een gazon aangelegd met Finesse de Luxe. Als ondergrond is gebruik gemaakt van een 15 cm dikke laag witzand (verdicht) die is verstevigd met ondergrond versteviger. Hier overheen zijn shockpad van 18 mm gelegd. Zo wordt voorkomen dat er deuken in het gazon komen.

Dankzij de vele uitsparingen ten behoeve van terras en boompjes behoudt dit gazon haar speelse en natuurlijke uitstraling.

Deze woning is een twee onder een kap woning met tuin op het zuiden, maar er zijn door de schutting veel schaduwplekken. Om een gazon in een tuin als deze mooi te onderhouden vergt veel onderhoud. Daarom is gekozen voor EasyLawn Finesse de Luxe, wat tenslotte onderhoudsarm is. De eenmalige investering was het voor de klant meer dan waard om te kiezen voor deze oplossing.

 
Ook kunstgras in uw tuin? 

Wilt u meer informatie of komt u graag eens kijken in de showtuin in Dalen? Neem dan contact op voor een afspraak met hoveniersbedrijf Curatio of vraag uw samples aan via een van onze websites. 
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras